Felejthetetlen ízutazás az évszakok újdonságait követve: konyha a Kost Bistroban

Szeretnénk, ha a városlakók, a nyaralók és az utazók bisztrónk konyháját összekapcsolnák a friss alapanyagokból, odafigyeléssel, házias ízekkel készített ételekkel. Ehhez elengedhetetlen, hogy kövessük az alapanyagok szezonális változását, hiszen a hibátlan, frissen beszerzett hozzávalók keltik életre igazán az ételek ízeit. Honlapunk Aktuális aloldalán épp ezért folyamatosan beszámolunk azokról a zöldségekről / gyümölcsökről, amelyeknek épp szezonja van és konyhánkban is elérhetőek. Ahogy arról is, milyen ételekben kóstolhatják meg azokat vendégeink. Ugyanitt számolunk be a jövőben arról, ha kiemeljük valamely alapanyagunkat a kínálat sztárjává egy tematikus hét erejéig, amikor is receptjeink az adott hozzávaló köré szerveződnek majd. Illetve itt adunk hírt aktuális Reggeliző, Vacsora, és Félpanziós menüinkről vagy épp arról, ha bármilyen változás érintené online foglalási rendszerünket.

Szólj hozzá