ÉTEL- ÉS ITALLAP

Ízelítő bisztrónk kínálatából

Bisztrónk konyháján friss alapanyagokból, ötletesen, házi ízekkel készítjük ételeinket, amelyek stílusát fiatal séfünk, Rosics Mátyás látásmódja határozza meg. Kínálatunkban megtalálhatók a nyugat európai konyhák kedvelt fogásai és magyar házias receptek is, pont olyan ízekkel, ahogy azt az ember a nagyi konyhájában szívébe zárta. Modern és klasszikus finomságaink esetében egyaránt ügyelünk arra, hogy legyen elkészítésükben egy picike plusz, egy váratlan hozzávaló, egy fűszer, ami újszerűvé, izgalmassá teszi ételeinket. Tálalásunkra a bisztrók kötetlensége, letisztultsága jellemző.

Reggeliző asztalaink finomságai

Bőséges büféasztalos kínálatunkban helyet kapnak a hideg ételek, sajtok, felvágottak, pékáruk épp úgy, mint a joghurtok, müzlik, házi lekvárok. Természetesen van meleg tojásrántottánk natúr és ízesített változatokban, de az sem fog csalódni, aki virslit vagy kolbászt keresne. Az egészséges életmód kedvelőit natúr sarkunk várja friss zöldséggel, ízesítés nélküli természetes harapnivalóval. Ehhez kapcsolódóan üzemel zöldségprésünk is, aminek segítségével friss uborkából, répából préselhet minden vendégünk kedve szerint ivólevet. Reggelink részét képezi az italkínálat is: forró kávé, kakaó, tea, valamint gyümölcslevek.

Vacsoraasztalaink kínálata

Van klasszikus hideg gyümölcslevesünk tejszínnel és proseccoval kikeverve épp úgy, mint joghurtos uborkalevesünk. A kínálatból olyan klasszikusok sem hiányozhatnak, mint a gulyásleves, vagy egy jó halászlé. Főételek tekintetében próbálunk minden igényt kielégíteni, így halak, szárnyasok, grillezett zöldségek vegyesen szerepelnek kínálatunkban a marha és sertés húsételek társaságában. Legyen szó újragondolt Csáky marháról, vörösboros vajpuha marhapofáról, egy ízletes pörköltről vagy épp liba- illetve kacsacombokról, bisztrónkban mindenki megtalálhatja a számítását. Borlapunkon a Podmaniczky családi pincészet tételei elérhetőek.

Könnyed déli a’la carte kínálatunk pénztárcabarát áron

Félpanziós büféasztalos kínálatunk reggeli és vacsora fogásai mellett konyhánkban gondoltunk az ebédidőben betérő vendégeinkre is. Számukra egy folyamatosan frissített, rövidebb a’la carte kínálat elérhető. Ezen könnyed mediterrán tésztaételek szerepelnek: spagetti carbonara, lazacos vagy épp zöldséges penne, saláták, valamint további könnyű és gyors fogások közül válogathatnak.

Egy falat érdekesség

Kost Bistro ételtények #2 – a híres bécsi fiáker gulyás 100% magyar munkás étel

A közös történelem miatt számos nép vitatkozik azon a volt Osztrák-Magyar Monarchia területén, hogy ki is találta fel a gulyáslevest, a halászlevet vagy épp a palacsintát. Azonban van egy kimondottan bécsi specialitás, amiről még az osztrákok is elismerik, hogy magyar találmány. Ez a fiáker gulyás. A császári város magyar kocsihajtóinak ugyanis viszonylag kevés idejük volt enni, így a marhahúsos ragura került kolbász, tükörtojás és egy kis uborka is. Így született meg ez a kicsit meglepő, de nagyon finom egytál étel.

Hol található meg bisztrónk?

A Kost Bistro a város szívében található mindössze pár perc sétára Európa legnagyobb fürdőkomplexumának bejáratától, a Sport utcai Panoráma Apartmanház földszintjén.

  • 4200 Hajdúszoboszló, Sport u. 16
  • info@kostbistro.hu
  • +3652 382 235