FÉLPANZIÓS ELLÁTÁS

A nyaralás, pihenés finom ételek nélkül félkarú óriás!

Foglalja le gasztronómiai kalandját kényelmesen használható Félpanziós-, Reggeliző- vagy Vacsorakártyák formájában családi bisztrónkban!

Az egyéni utazás szabadsága plusz egy nagy szálloda a’la carte éttermének gazdagsága kötetlen hangulatban, friss, házias ízekkel vagy épp ötletes modern fogásokkal!

Bisztrónk reggeliző- és vacsorakínálatáról

Reggeliző asztalainkon kedvünkre válogathatunk hideg és meleg ételekből, amelyek között felvágottak, sajtok, toast kenyerek és tojásételek natúr és ízesített változatai egyaránt helyet kapnak. A kávé, tea, kakaó, gyümölcslevek a reggeli menü részét képzik, míg vacsoráink esetében főszezonban általában kétféle leves, legalább három főétel, grill ételek és pohárkrémek, illetve desszertek közül válogathatunk. Főételek tekintetében próbálunk minden igényt kielégíteni, így halak, szárnyasok, grillezett zöldségek vegyesen szerepelnek kínálatunkban a marha- és sertéshús ételek társaságában. Borlapunkon a Podmaniczky családi pincészet tételei elérhetőek.

Miért ideális választás a Kost bistro félpanzió egy hajdúszoboszlói kiránduláshoz?

A büféreggeli és vacsora széles kínálatával nem lehet mellé nyúlni

Egy elhibázott választás a vacsoránál, még a legszebb, élményekkel teli napot is képes beárnyékolni. Ez nem fordulhat elő a Kost Bistro félpanziós ellátását választva, hiszen bőséges büfévacsoránk kínálatában biztosan megtalálja mindenki a számára kedves fogásokat.

Lefoglalt étkezésekkel főszezonban sem kell tülekedni az asztalért

Mivel Hajdúszoboszló az ország egyik legkedveltebb turista célpontja, így a nyári főszezon hónapjaiban asztalt kapni éttermeiben sokszor egyet jelent a tülekedéssel, sorban állással. Előre megváltott félpanziós menünkkel ilyesmivel nem kell vesződni. Az egyetlen feladat: élvezni ételeink ízeit.

Egy bisztróban az ízek élvezete nem kerül egy vagyonba

Nem vitatjuk el a nagy éttermek konyháinak érdemeit, hiszen megannyi tehetséges séf dolgozik azon, hogy vendégeik egyedi élménnyel távozzanak. Pusztán annyit állítunk, hogy egy bisztró arany középút az utazóknak: úgy kényeztethetik ételeinkkel érzékeiket, hogy közben gondolnak a családi költségvetésre is!