FOGLALÁS

A háromféle, szabadon kombinálható kártyával kényelmesen a tervekhez igazíthatóak az étkezések, míg egy pillanatra sem kell nélkülözni a finom ételek, barátságos kiszolgálás nyújtotta pluszt, amitől felhőtlen a kikapcsolódás!

A kiválasztott étkezésforma esetében a következő információkra, adatokra van szükségünk a foglaláshoz:

Mely napokon, melyik étkezést venné igénybe, hány fő részére. A visszaigazoláshoz nevét, címét, telefonszámát szeretnénk elkérni. Köszönjük!

Tudnivalók gyermek menükről, speciális étrendi igényekről

Gyermekek 3 éves kor alatt ingyen étkezhetnek bisztrónkban, míg 12 éves kor alatti gyermekeknek 50% kedvezményt biztosítunk!

Amennyiben vendégünkként előre jelzi, büféasztalunk kínálatát kibővítjük speciális diétáknak megfelelő fogásokkal is. A vegetáriánus, cukor- vagy tejmentes fogásokat csak akkor tudjuk biztosítani, ha ezekről konyhánkat időben értesíti!

Egy pompás nap félpanziós kártya

Egy nagy szálloda éttermi kínálatának gazdagsága kényelmes büféasztalos formában. Reggelink tartalmaz hideg fogásokat, meleg tojásos ételeket, friss zöldségeket, joghurtokat, illetve van zöldségprésünk és natúr sarkunk is. Vacsorához több leves és főétel közül választhat, amelyekhez zöldségeket, halakat, szárnyasokat, marha- vagy sertéshúst használunk fel. Ételsorunkban megtalálhatóak modern nemzetközi fogások épp úgy, mint tradicionális magyar ízek. A sort pohárdesszertek és büféfelszolgáláshoz alakított finom sütemények zárják. Italkínálatunkban a Podmaniczky családi pincészet tételeit kóstolhatja meg.

4500Ft (14,50€)/fő

Finom reggel reggeliző kártya

Egy energikus nap titkát a finom reggeli jelenti. Reggeli kínálatunkat reggeliző kártyánk megvásárlásával magában is kiélvezheti. Bőséges büféreggeli, amely tartalmazza a teát, kávét, gyümölcsleveket, megtalálhatóak benne a hideg fogások épp úgy, mint a tojásrántották, joghurtok, müzlik.

1600Ft (5,10€)/fő

Mesés este vacsorakártya

Egy szép napot vétek nem megkoronázni egy finom vacsorával. Főszezonban legalább két leves és három főétel közül választhat büféasztalunknál, amit grillételekkel vagy épp desszertként pohárkrémekkel, cukrászsüteményekkel egészíthet ki.

2900Ft (9,30€)/fő

Online Foglalás