Galéria

Fedezze fel büféasztalaink gazdagságát, ételeinket, azok tálalását, valamint bisztrónk hangulatát fotóink segítségével! Ételeinkhez lehetőség szerint friss, szezonális alapanyagokat használunk, illetve szeretünk tematikus heteket tartani, így ételeink a képeken látottaktól adott időszakban eltérhetnek. Ami sosem változik: az odafigyelés és a kreativitás a készítésük során, valamint az ízek gazdagsága. Foglaljon online reggeli, ebéd, vagy félpanziós kártyát honlapunkon, legyen a vendégünk, amikor Hajdúszoboszlón jár!

Fotók bisztrónkról

Mindössze párszáz méterre rendeztük be bisztrónkat a városközpont szállodasorától, ahol letisztult modern környezetben, családi irányítással, barátságos kiszolgálással és kötetlen hangulatban várjuk vendégeinket.

Ízelítő ételeinkből

Klasszikus és modern fogások a Kost Bistro fiatal séfjének látásmódjában tolmácsolva. Konyhánkban szezonális zöldségeket és gyümölcsöket használunk ételeinkhez, így adott időszakban nem biztos, hogy minden befotózott étel elérhető a kínálatunkban!

Bemutatkoznak büféasztalaink

Egy büféasztallal nincs rossz választás étkezések tekintetében! Menüinket igyekszünk úgy összeállítani, hogy még a legeltérőbb ízlésvilággal megáldott vendégeink is találjanak maguknak szimpatikus fogásokat egy nap indításához, vagy épp az élmények esti megkoronázásához.